zoneterapi for allergi, migræne, kredsløbssygdome og mange andre lidelser

Zoneterapi

I zoneterapien arbejdes der via trykstimulering under og på fødderne, hvor hele vores krop er afspejlet i forskellige organ-, muskel- og knoglerelaterede reflekszoner.

Tryk og massage i zonerne på fødderne, gør at de tilhørende kropsområder og indre organer stimuleres. Det giver en øget blodgennemstrømning, ny energitilførsel og udskillelse af affaldsstoffer. - Kroppen forsøger at genskabe balance.

Når kroppens udskillelsesorganer ikke fungerer optimalt ophobes affaldsstofferne i kroppen, specielt på føddernes nerveender, hvor de bliver til hårde krystaller.
Zoneterapi nedbryder disse krystaller, så energien igen kan flyde frit og kroppen kan begynde at helbrede sig selv.

Zoneterapi har en god indflydelse på f.eks.: Allergier, astma og eksem, hormonelle forstyrrelser, muskelspændinger, migræne, fordøjelsesproblemer, stress, menstruationsproblemer, kolik.

Hvor mange behandlinger der skal til, afhænger af problem og varighed, men som udgangspunkt for voksne, 3-4 behandlinger med en uges interval. Spædbørn og børn er meget modtagelige for zoneterapi, derfor er en kortere behandling.

 

- Har du eller dit firma brug for en god ergoterapeut,til at lave sundhedsfremme på arbejdspladsen mm, så kan jeg varmt anbefale Marie Engel Jensen, læs mere om hende på: www.Evivo.dk

 

Book zoneterapi