Sportsmassage og afspændende massage hos Sisse Borg i København Gravidmassage på en speciel pude med plads til maven, udføres i Kbh K

Sportsmassage

En dybdegående behandling af øm og spændt muskulatur, en effektiv behandling hvis du er træt og har overbelastet musklerne, eller gennem lang tid har forsømt din krop. Er du i gang med at komme dig efter en muskulær skade, kan massagen være med til forkorte processen. Der arbejdes med dybe rolige tryk i den spændte muskulatur og jeg bruger også tryk i triggerpunkter. Disse er ekstra ømme punkter i musklerne og der løsnes op for, at det iltede blod igen kan strømme frit ind i musklen og bla. transportere affaldsstoffer væk.

Sportsmassage virker både forebyggende og behandlende og er rigtig god mod f.eks. muskel- og ledsmerter, musearm/tennisalbue, belastningsskader, iskiasproblemer, sportsskader, hovedpine/migræne.

 

Afspændende massage

Afspændende massage er en behagelig og rolig massageform, som er god til muskeltraumer og til dig der har brug for rolig afspænding og velvære. Kroppen arbejdes igennem med et noget blidere tryk og strygninger og er også lindrende for stresstilstande, træthed og perioder med stort mentalt pres som fx eksamen.

Massagebehandlingen giver fornyet energi og smidigheden i muskler og sener forbedres.

Find en tid

Gravidmassage

Massage for din gravide krop kan bidrage til aflastning af spændt muskulatur som typisk kan være bækken-og lændesmerter, lægkramper, hovedpine, træthed og fordøjelsesbesvær. Når du er gravid kan du også være plaget af væskefyldte ben, fødder og hænder -der kan massagen hjælpe til at stimulere blodgennemstrømningen, så affaldsstofferne udskilles hurtigere og ydermere styrkes dit immunforsvar.

Massage øger dit velvære samtidig med at du får ny energi og langt mere overskud. Derudover reducerer massagen stress – som også er rigtig godt for dit ufødte barn.

Massage er ikke til fare for dit ufødte barn, tværtimod og jeg bruger en specialbriks, så du kan ligge godt på maven og modtage behandlingen – også i slutningen af din graviditet, mange overraskes af hvor godt man kan ligge på maven.

 - Dette i øvrigt også ideelt til nybagte mødre, en oplagt barselsgave!

Ja tak!