Sisse Borg tilbyder: massage, gravidmassage, sportsmassage og zoneterapi, øreakupunktur

Om Sisse Borg:

Jeg er kendt som en behandler der "tager fat" og mit udgangspunkt er at arbejde dybt i muskler og væv, for at få løsnet op for spændinger og myoser. Jeg er grundig, nærværende og tilpasser altid trykstyrke og behandlingsform ud fra dit ønske og behov. Omvendt klarer jeg også det blide og indlevende tryk som kræves, når du skal ned i gear. En behandling vil naturligvis sammensættes ud fra en indledende samtale med dig.

Jeg tilbyder:

Sportsmassage/dybdegående massage, gravidmassage, velværemassage, zoneterapi, japansk lifting, refleks- og triggerpunktsakupunktur i forbindelse med massagebehandling.

____

Ved siden af mine behandlinger, maler jeg og har galleri på samme adresse som klinikken.

Se mere på www.sisseborg-art.dk

 

Andre siger:


"Som tidligere operativ frømand, samt udsendt soldat til både Ex-Jugoslavien, Irak og Afghanistan, har jeg over langt tid oparbejdet skader, myoser og spændinger generelt i hele kroppen. 

Jeg havde troede at de fleste af disse skavanker ville være nogle jeg skulle leve med resten af mit liv. Men mit møde med Sisse har helt klart ændret det, da jeg er blevet mere skadefri og myoserne er er ved at aftage.

Sisse har modsat mange andre sportsmassører en helt unik evne til at lokalisere de steder hvor smerten sidder og arbejde med den.

Jeg har været hos en del fysioterapeuter og sportsmassører, men ingen af dem har kunne trænge igennem på samme måde som Sisse formår. Jeg vil måske gå så langt at sige hun besidder nogle evner, som andre mennesker ikke vil kunne komme i nærheden af uanset hvor meget uddannelse de tager. Hertil skal lægges den oprigtighed og varme samt nærvær man bliver mødt med. Så man faktisk reelt kan slappe af. Der er heller ikke en følelse af at der er ting man ikke kan snakke om.

Jeg kan kun varmt anbefale at få sportsmassage og zoneterapi af denne meget kompetente kvinde. Her er du i professionelle hænder fra starten."

- Den anonyme soldat 😊

"Jeg kan på det varmeste anbefale Sisse Borg som sportsmassør. Hun er ubetinget den bedste behandler jeg har været i hænderne på. Sisse har en helt speciel evne til at lokalisere kroppens problemer - i mit tilfælde ryg/nakke/lænd problemer efter et piskesmæld - og hun går i dybden så følelsen af lindring i kroppen er mærkbar længe efter at jeg har rejst mig fra briksen.
Samtidigt med at være en fantastisk behandler, er Sisse et dejligt empatisk menneske, og jeg er altid ærgelig når min behandling slutter.
Mine absolut bedste anbefalinger!"

 

- Heidi Lund, Graphic designer

"Sisse får mine varmeste anbefalinger som (sports-)massør, hun finder altid hurtigt og effektivt de behandlingskrævende områder og problemer. Jeg har haft en længere skadesperiode med betændelse i min hæl, Sisse har med sin dybe og grundige massage, optapening og gode råd, holdt mig løbende i hele perioden til jeg var skadesfri. Sisse er et meget sympatisk menneske, og det er trygt at være i hendes hænder. Uden Sisse var jeg helt sikkert ikke kommet så hurtigt ud at løbe igen. Tak for et rigtigt godt forløb."

 

- Flemming Gottlieb, Sales director

"Jeg kan kun anbefale Sisse som fysiurgisk massør – hun er den bedste massør jeg nogen sinde har fået massage af. Sisse finder altid hurtigt netop det område, hvor problemerne eller smerten kommer fra, er meget grundig og omhyggelig i sin behandling – og har aldrig travlt. Sisse er en faglig dygtig massør der virkelig kan ”tage fat” når det er det der er behov for. Det er en rigtig god oplevelse at være "klient" hos Sisse, som samtidig er et meget rart og tillidsvækkende menneske."

 

- Dorthe Christoffersen, Patent koordinator

Uddannelse:


2023: "Rundt om stofskiftet". "Hjernen og søvn" - begge kurser indeholdende behandlingsteknikker ift zoneterapi og opdatering/den nyeste viden om.

2022: Japansk lifting, den originale metode af Lone Sørensen.

2021: Hygiejnekursus - viden om, og bekæmpelse af vira og bakterier. Tværfagligt kursus om blæren og prostata.

2020: Fertilitetskursus - zoneterapiteknikker og nerverefleksologi, nye værktøjer til at fremme fertiliteten hos kvinde/mand. "Virussens univers", hosTouchpoint.

2019: "Psoas"- teknikker til afspænding af psoas og området omkring. "Tarmens univers"- tværfagligt seminar.

2018: "Rundt om immunforsvaret" - zoneterapiteknikker, nerverefleksologi og sammenhænge i immunsystemet som feks. stress, inflammation, fordøjelse mm.

2018: "Hjertets univers"- zoneterapiteknikker, viseral manipulation og ernæringsterapi.

2017: Øreakupunktur, neuromuskulær terapi.

2016: "Rundt om ryggen"- zoneterapiteknikker for smerter i ryggen.

2015: Kursus i behandling af arvæv efter kejsersnit.

2014-´15: Uddannelse til zoneterapeut, kursus i funktionelle kæbeproblemer.

2013: Kursus i sportszoneterapi.

2012: Kursus i ligament release, Kursus i sportsakupunktur.

2011: Kursusrække i sportsmobilisering/ledfrigøring hos Correction, Kursus i motorpointstimulation, kursus i sportstape, censor ved sportsmassøruddannelsen hos Sportseducation.

2010: Triggerpunktsterapeut, Sportsernæringskonsulent, Læge- og fysioterapeutexam. fysiurgisk sportsmassør, hos Sportseducation.

Events:

2017: Massør for Sparta, til DM i atletik, massør for eliteløberne ved Cph half marathon.

2016: Massør til NM for U20-atletiklandsholdet, massør for Sparta til DM i atletik, massør for eliteløberne ved Cph half marathon.

2015: Massør for eliteløberne til Cph half marathon, massør til EM for atletiklandsholdet, massør for Spartas Europacuphold, atletik.

2010-2014: Massør til div. løbs- og sportsevents.